Service si Inspectie Rafturi Metalice

You are here:
PROMAN ROMANIA este firma autorizata pentru realizarea de service si inspectii a rafturilor si platformelor metalice.

Efectuam inspectii tehnice periodice ale sistemelor de rafturi metalice profesionale.

Scopul inspectiilor, in primul rand, este acela de a preveni situatii care pot periclita siguranta protectiei munctii; in al doilea rand, de a constata starea tehnica a elementelor constructive si a accesoriilor ce compun sistemele de rafturi.

In functie de frecventa utilizarii rafturilor tip port palet, a structurilor tip mezanin, rafturilor pentru polite sau alte sisteme, inspectiile pot avea loc anual, semestrial sau trimestrial, in functie de cerintele proprietarilor sistemelor pentru depozitare.

De asemenea, efectuam aceste inspectii indiferent de termenul de garantie, intr-adevar acestea sunt obligatorii obligatorii conform standardelor europene, EN15635/2008 norma referitoare la „Sistemele de Stocare din Otel – Aplicatii si Intretinerea Echipamentelor de Stocare”, EN15620/2009 referitoare la „Sisteme de depozitare statice de otel. Rafturi reglabile pentru palete.
 
Tolerante, deformatii si spatii libere” cat si EN15512/2009 ce cuprinde „Sisteme de depozitare statice de otel – Sisteme de rafturi ajustabile pentru paleti – Principiile de proiectare structurala„. Legea romaneasca in schimb, interpreteaza dar nu obliga, specific, inspectia sistemelor pentru depozitare. Intr-adevar, este obligatorie siguranta in protectia munctii conform legii 319/2006 si a hotararilor guvernamentale 300/2006 si 1146/2006.
 
Proprietarul sistemelor pentru depozitare este obligat sa mentina rafturile intr-o stare buna si foarte buna, si tras la raspundere financiar daca acestea nu sunt.
 

De aceea, ne facem teaba cat se poate de bine, si avem grija ca odata ce am finalizat inspectia propriu zisa, oferim detaliile tehnice necesare si ne justificam importanta inlocuirii sau repararii elementelor neconforme.


Pentru noi, echipa Proman Romania, este foarte important acest proces integrat: vanzare – verificare – serviciu de intretinere.

Realizam inspectii atat clientilor nostri, care au rafturi metalice PROMAN cat si celor care au diferite rafturi metalice pentru dopozitare, la cerere.

Rezultatul inspecţiei poate constitui o propunere a companiei noastre de reparatie a elementelor avariate sau inlocuirea acestora, in functie de caz.

Garantam seriozitate si promptitudine.

INSPECTIA RAFTURILOR METALICE

Conform normelor de siguranta este obligatoriu realizarea de inspectii cel putin 1 data pe an sau la orice suspiciune a unei probleme tehnice.

Inspectia rafturilor urmareste urmatoarele aspecte:

Reparatia si service-ul rafturilor

Daca se constata posibile probleme in urma inspectie rafturilor, acestea se raporteaza clientului, PROMAN Romania va poate oferi solutii tehnice fiabile, atat de reparare (in cazul in care sunt rafturi metalice PROMAN) cat si de inlocuire a rafturilor.

In cazul in care sunt solicitate, reparatiile standard survin la cateva zile dupa cererea clientului nostru. In acest scop detinem un depozit de piese de schimb pentru sistemele de rafturi pe care le comercializam