Platforma Metalica

You are here:

Platforme metalice – sisteme care maresc suprafata de depozitare

Platformele de oţel conferă posibilitatea de folosire optimă a spaţiului atat pe podea cat şi pe platformă.

Platformele de depozitare din oțel reprezintă soluția ideală pentru creșterea capacității zonei de depozitare simplu și fără modificări ale clădirii. Acestea pot fi cu un singur nivel sau cu mai multe nivele.

Utilizarea lor va rezulta în utilizarea maximă și optimă a întregului spațiu, nu numai a solului, ci și a înălțimii camerei sau a sălii. Platformele din oțel ajută, de asemenea, la utilizarea spațiului deasupra tehnologiilor sau a locurilor de muncă existente. Platformele din oțel pot fi combinate cu elevatoare și sisteme de transportoare.

– Platformele de depozitare sunt destinate în principal instalării în mediul intern al sălilor de depozitare și clădirilor de producție.

– Acestea sunt instalate pe o bază de beton de înaltă calitate, cu capacitate de încărcare suficientă.

– Platformele de depozitare sunt proiectate structural având în vedere utilizarea tuturor standardelor tehnice și reglementărilor de siguranță asociate.

– Platformele din oțel sunt întotdeauna proiectate structural conform dorințelor și cerințelor utilizatorului. Acest lucru face ca fiecare platformă să fie unică.

– Livrarea include o ofertă gratuită, inclusiv proiectul. În funcție de nevoile clientului, transportul și instalarea structurii platformei pot fi incluse.

– Oferim, de asemenea, posibilitatea de inspecții, garanție și service post-garanție.

Construcţia de suport a unei platforme este făcută din profile cilindrice sau profile SIGMA. Accesul la nivelul superior se face pe scări.

Se asigura protectia contra accidentelor cu ajutorul unor balustrade. Schimbarea mărfurilor pe platformă se face prin spaţiul de trecere sau prin ridicarea platformei.

Plaftorme metalice realizate de PROMAN Romania