Raft Etajat pe mai multe Nivele

You are here:

RAFTURI METALICE CU ETAJE INTERMEDIARE – ARHIVA PROFESIONALE

Un sistem de rafturi pe mai multe nivele cu etaje intermediare creste eficienta de stocare pe plan vertical, oferind un plus de spatiu pentru incaperi inalte. Polita de raft poate fi creata fie din material plin (lemn, metal) sau din grilaj metalic.

Un etaj intermediar este conceput separat. Se preteaza utilizarea pentru depozitarea de bunuri si materiale de mici dimensiuni. Latimea politelor poate fi de 100 mm sau de 200 mm in functie de ce capacitate de stocare care se preteaza. Grosimea politelor de raft poate fi in functie de capacitatea de depozitare dorita.

Etajele de metal sunt modulare, realizate din metal, putand fi ranforsate in functie de capacitatea de depozitare dorita.

Etajarea rafturilor pentru paleţi

Acest sistem de rafturi este utilizat în principal atunci când este necesar să fie mărită capacitatea de piking manual a mărfurilor de pe rafturi.

Sistemul se folosește de înălţimea depozitului, atunci când spaţiul utilizabil este limitat.

Fiecare model de acest fel de construcţie este unic, proiectat în conformitate cu instrucţiunile și necesarul clientului.

Etajarea rafturilor poate fi realizată cu unul sau mai multe nivele.
Podeaua etajului poate fi realizată din plăci de PAL, paneluri, gratare, metalice.

Platforma mezanin este dotată cu scări pentru trecerea de la un nivel la altul și opțional cu locuri de încărcare/descărcare a paleților de etaje.

Exemple de rafturi metalice cu etajate intermediare – arhivare realizate de catre PROMAN ROMANIA