Rafturi Antiseismice

You are here:

Sisteme de rafturi anti cutremur

Protejează-ți bunurile de daunele provocate de cutremure cu rafturile antiseismice de la PromanRomania.ro! Fabricate din materiale de înaltă calitate și testate conform standardelor europene, rafturile noastre oferă stabilitate și siguranță maximă.

Sistemele de rafturi antiseismice de la Proman Romania sunt concepute pentru a rezista la o activitate seismică puternică și pentru a oferi depozitului vostru soluții de depozitare durabile și sigure chiar și în condiții extreme.

Acest lucru le face să fie o alegere ideală pentru depozitele din orice zona predispusă la activitate seismică.

Când vine vorba de rafturi și soluții de depozitare antiseismice, este important să luați în considerare tipul de activitate seismică pe care îl puteți avea în zona. Aceasta poate provoca pagube materiale importante.

Un sistem de rafturi metalice antiseismice poate oferi un strat suplimentar de protecție și reduce riscul ca bunurile dvs. sa fie deteriorate in timpul unui cutremur.
Indiferent de nevoile dumneavoastră, Proman Romania vă oferă o soluție de depozitare sigură, fiabilă și personalizată pentru a se potrivi oricărui spațiu de depozitare.

Beneficii:

Rezistență: Construite din oțel robust și MDF, rafturile noastre pot suporta greutăți mari și pot rezista la vibrații intense.

Stabilitate: Sistemul de ancorare în perete oferă o fixare sigură, prevenind răsturnarea rafturilor în caz de cutremur.

Flexibilitate: Disponibile în diverse configurații de dimensiuni și culori, rafturile se pot adapta perfect nevoilor și spațiului tău.

Siguranță: Toate rafturile sunt testate și certificate conform standardelor europene EN 16509:2014.

De ce PromanRomania?

Experiență: Suntem un lider de piață în soluții de depozitare de peste 18 ani.

Garanție: Toate rafturile beneficiază de multiple certificări ISO

Servicii complete: Te ajutăm cu consultanță, livrare și montaj profesional.